Bookmark and Share    
 

Musikvideoer

Kathrine og hendes Grundtonetrio fik som de første lov til at spille på den nye Ådalsscene i Gislev ved åbningen i august 2018. PIanist og trompetist er som altid Flemming Hansen og Anders Wilkens.
Kathrine har med sit samspil med pianisten Flemming Hansen leveret mange smukke oplevelser til alt fra begravelser til bryllup.
Grundtonetrioen er Kathrines trio, som udover Kathrine selv, består af de erfarne og dygtige herrer, pianist Flemming Hansen og trompetist Anders Wilkens. De tre har et helt unikt samspil og glæden ved at spille sammen, viser sig via store smil, glimt i øjet og kærlige drillerier. Du kan kun blive i godt humør af at være i deres selskab. De spiller alt fra evergreens, viser og salmer, til de store følelsesladede musicalnumre og disney sange, som Kathrine synger, så man næsten glemmer at trække vejret. 
Kathrine er solist sammen med Årslev Harmoniorkester i 2016 og synger I know him so well fra Chess. Amatørvideoen løb desværre tør for memory i Odense Rådhushal, men næsten hele nummeret er med. 
copyright Kathrine K. Andersen