Bookmark and Share    
 

Tilbage igen....

01-06-2016 21:46
.....Eller jeg har aldrig været væk :).

Jeg har bare haft så mega travlt at det har været svært at priotere blogindlæg på hjemmesiden. Det sidste halve år har budt på alle mulige skønne skønne oplevelser med sang og musik. Jeg er ved at indspille en CD i samarbejde med Tommy Dahl, der er manden bag sangene på CD'en. Han kontaktede mig tilbage i 2015 og spurgte om jeg ville være solist på hans CD - det var jeg rigtig hurtig til at sige ja til :).

Mine weekender er propfyldt med sangjobs og koncerter og så har jeg fået den ærer at blive gæsteunderviser på en thuth-spotter uddannelse i København. Jeg har så småt fundet mit sangskriver-projekt med børnesangene frem igen og pusler lidt med tekster og melodier i ny og næ. 
Janne og jeg er igang med at planlægge endnu en tur til USA, hvor vi igen skal over og synge nogle koncerter.

Og sidst men ikke mindst har det sidste halve år budt på et nyt bekendskab, der allerede nu har båret en masse gode oplevelser med sig. Flemming og jeg har teamet-up med Anders Winkler, der er trompetist og har spillet trompet de sidste 40 år. Han er TOP-dygtig og det er en sand fornøjelse at tilbringe en masse timer i musikkens tegn sammen med både Flemming og Anders!

Ved siden af alt dette er jeg blevet fastansat ved politiet og jonglerer med sangjobs, kirkesang og en fuldtidsstilling som politibetjent..... gad vide hvordan det der søvn føles - for det er ikke det jeg har brugt mest tid på det sidste halve år :)

Kærlig Hilsen
Kathrine <3

Kategori: Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

copyright Kathrine K. Andersen