Bookmark and Share    
 

Succesfuld koncert på Island!

16-09-2014 10:20
Netop hjemvendt efter 4 FANTASTISKE dage på Island. Turen bød på alt lige fra badning i varme kilder for foden af kæmpe bjerge, hvalsafari, gejser (der sprøjtede på os!), kæmpe vandfald, ridetur på islandske heste, 8 timers ophold i Den Blå Lagune, åndedrætsterapi, nordlys, lokale specialiteter i form af hval, rensdyr, lunde osv. til mad OG ikke mindst en SKØN koncert! 


Fredag aften lavede Janne og jeg koncert, hvor alt bare gik SÅ godt - vi sang os lige ind i publikums hjerter! Vi måtte erkende at vi ikke havde fået taget nok ekstranumre med - de blev simpelthen ved med at ville høre mere og mere!! 
Til med var det også en lidt pudsig oplevelse, at man hele dagen igennem havde gået rundt i sit varme tøj, kun lige afløst af nogle turer i de varme (= MEGET varme kilder), der piplede op fra jorden lige ude foran vores hytte, hvor man kortvariget rendte rundt i badetøj, for til sidst at ende med at stå i sit meget pæne tøj og lave koncert, mens begyndende nordlys skinnede hen over himlen - det var FANTASTISK. 

Jeg er SÅ fyldt op med indtryk og jeg ser frem til at kunne bruge de sidste par dage af min ferie til at fordøje alle de indtryk, og så er der også lige et sangjob på Lørdag i Hedensted, som der skal øves til :D. 


Fortsat god dag :) 
Kram Kathrine 

Kategori: Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

copyright Kathrine K. Andersen