Bookmark and Share    
 

Planlægning

07-10-2013 17:40
Så nærmer julen sig stille og roligt. Det betyder julekoncerter, nytårskoncerter, div. private sangarrangementer og et nyt år, der kommer til at byde på en masse gode ting. 

Planlægningen af julekoncerter er i gang. Lise og jeg gentager succesen og laver nogle koncerter sammen her op til jul - datoer og sted kommer snart!

2014 kommer til at starter med nytårskoncert sammen med Årslev Harmoniorkester. Det er altid dejlig at blive spurgt om man vil være med til et arrangement igen - Jeg ser rigtig meget frem til at spille sammen med alle de skønne mennesker igen!! 

Som noget helt nyt er jeg blevet spurgt om jeg vil lave en workshop i sangteknik - Dette ser jeg VILDT MEGET frem til da det er en kombination af at undervise, synge og give noget godt videre, hvilket alt sammen er noget jeg er rigtig glad for. 

Desuden er hjerne, fantasien og kreativiteten på arbejde i disse dage da Birgitte og jeg arbejder på at få lavet lidt PR fra vores fantastiske Alsace-tur!!

Så jeg keder mig bestemt ikke lige for tiden. Arbejde ved politiet, sang, fysisktræning og lidt sangskrivning, samt PR fra alsace-tur.... Jeg kunne godt bruge lidt mere end 24 timer i døgnet :D    

Kategori: Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

copyright Kathrine K. Andersen